Opendeurdagen

 

Opendeurweekend 2023

Kom op 6 of 7 mei langs op onze burelen aan de Ring-Oost 14, 9400 Ninove en ontdek wat Planet Eco te bieden heeft op het gebied van duurzame energie. We hebben een gevarieerd programma samengesteld voor verschillende doelgroepen, dus er is voor ieder wat wils!

 


Wat mag je verwachten?

 

Tijdens de opendeurdagen hebben we speciale promoties op zonnepanelen, airco en warmtepompen. Profiteer van deze exclusieve aanbiedingen en ontdek hoe je kunt besparen op je energierekening en tegelijkertijd bijdraagt aan een groenere toekomst.

 

Om ervoor te zorgen dat je optimaal van je bezoek aan onze opendeurdagen kunt genieten, hebben we ook gezorgd voor culinair genot. Er zal een food truck aanwezig zijn waar je kunt genieten van heerlijke lekkernijen. En voor de liefhebbers serveren we zelfs Witkap van 't vat!

 

Wil je verzekerd zijn van een plekje tijdens onze opendeurdagen? Maak dan een afspraak via onze online afsprakenplanner. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we voldoende tijd en aandacht aan jou kunnen besteden en al je vragen kunnen beantwoorden.

 

Wanneer verwachten wij jou?

Op zaterdag 6 mei en zondag 7 mei zijn onze deuren geopend voor het publiek van 10u tot 18u.

 

We verwelkomen graag een breed publiek uit de regio en omstreken om kennis te maken met ons bedrijf en onze producten. Dit is dé gelegenheid om te ontdekken hoe Planet Eco kan bijdragen aan duurzame energieoplossingen voor jouw woning of bedrijf.