Maatregelen COVID-19

De impact van het coronavirus op ons dagelijkse (professionele) leven is zeer aanzienlijk.
 

Ook Planet-eco neemt hierin uiteraard zijn verantwoordelijkheid op om de huidige gezondheidscrisis de komende weken snel te kunnen indijken.
 

Teneinde uw eigen gezondheid en die van onze medewerkers te beschermen, kozen wij er ook voor om uw offerte-aanvragen via de digitale weg verder te helpen.
 

U kan uiteraard blijven rekenen op dezelfde persoonlijke dienstverlening, al zal deze op dit moment op een ietwat andere manier verlopen.


 

Hoe verloopt een plaatsbezoek?

 

Een veilige werkomgeving is van essentieel belang en enkel mogelijk wanneer we allemaal de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. Vooraleer het pand te betreden, zal ook onze adviseur de nodige voorzorgsmaatregelen treffen door onder meer de handen te wassen/ontsmetten.

Indien een minimale onderlinge afstand van 1.5 meter niet kan gegarandeerd worden, zal de adviseur een mondmasker opzetten.

 

Planet-eco adviseert u om hetzelfde te doen.
 

U kan ons nog steeds bereiken op 054 24 38 09 voor uw Aanvragen en voor Service en Planning.

 

Installaties worden in de mate van het mogelijke verder afgewerkt met wederzijds akkoord en in geval er geen infectie risico's zijn.

Wij zijn bereikbaar van maandag tem vrijdag op 054 24 38 09 van 9u tot 12u en van 13u tot 16u30 of via info@planet-eco.be

Voor Service kan u steeds mailen naar service@planet-eco.be of bellen naar 054 24 62 26

We zijn ervan overtuigd dat we op deze manier samen de strijd tegen het coronavirus kunnen aangaan en danken u alvast voor uw begrip en medewerking.

 

Zorg goed voor uzelf en elkaar!