Zonnedak: dakpannen met zonnecel

Wat is een zonnedak?

Maak kennis met een zonnedak, energiedak of ook wel de dakpan met zonnecel genoemd. Een zonnedak biedt een innovatieve twee-in-één oplossing waarbij je zonnepanelen kan combineren met het plaatsen van gloednieuwe dakpannen. Dankzij geavanceerde technologieën is het vandaag mogelijk om dakpannen met ingebouwde zonnecel te plaatsten waarbij jouw dak opnieuw de uitstraling van een klassiek dak heeft zonder dat de zonnepanelen zichtbaar zijn.

wat is het rendement van zonnepanelen

Bespaar op uw energierekening zonnepanelen van Planet-eco

Uw partner voor duurzame energie in de regio Ninove en omstreken

 

rendement zonnepanelen

Voordelen van een energiedak of zonnedak

Een zonnedak heeft als voordeel dat niet alleen de ecologische voetafdruk wordt verkleind, maar ook de afhankelijkheid van niet-hernieuwbare energiebronnen wordt verminderd. Bovendien creer je een moderne look op jouw dak. 

 

Wil je hier meer te weten komen? Plan een vrijblijvende afspraak in met één van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom kiezen voor een energiedak van Wevolt?

Planet-eco is een trotse partner van Wevolt en biedt dakpannen met geïntegreerde zonnecellen van Wienerberger aan. Deze nieuwe duurzame oplossing die een revolutie zal teweegbrengen in de toekomst van zonne-energie. Waarom je moet kiezen voor een energiedak of zonnedak lijsten wij voor jou op.

 

Moderne look

Een energiedak is interessant voor nieuwbouwprojecten waarbij gehele wijken of vrijstaande nieuwbouwwoningen worden voorzien van dakpannen met zonnecellen. Of wanneer je een oude woning energiezuiniger wil maken en je verplicht bent om oude leien dakpannen, die vaak asbest bevatten, te verwijderen.

 

Esthetiek gaat in het geval van een energiedak goed samen met duurzaamheid, zo kan je rekenen op het beste van twee werelden. Een dakpan met geïntegreerde zonnecel biedt de voordelen van zonne-energie en is daarnaast ook een streling voor het oog. Met een strakke en moderne uitstraling past een Wevolt energiedak bij vrijwel elk project!

 

Betrouwbaar bij alle weersomstandigheden

Wanneer je kiest voor een zonnedak, kies je voor een stevig, waterdicht, vuur- en windbestendig dak met maximaal rendement. Uiteraard moet je voor het rendement steeds rekening houden met andere factoren zoals de stand van het dak ten opzichte van de zon, de hellingshoek van je dak en de oppervlakte van het aantal dakpannen met zonnecellen.

 

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Een zonnedak is meer dan alleen een dak. Het combineert hoogwaardige prestaties met duurzame technologie. Afhankelijk van het type dakpan je kiest, bieden wij tot 30 jaar productgarantie en tot 80% vermogensgarantie na 25 jaar aan. De verwachte levensduur van een zonnedak is echter nog veel malen langer.

 

Ook het onderhoud van een energiedak is verrassend eenvoudig. Wanneer de dakpannen vervuiling vertonen is het aangewezen om de dakpannen met water, product tegen de kalkaanslag en een zachte borstel te reinigen. Bij voorkeur doe je dit op momenten dat de zon nog niet heel krachtig schijnt om temperatuur schokken zo laag mogelijk te houden.

 

Met een zonnedak kies je voor een toekomst waar schoonheid en duurzaamheid elkaar ontmoeten. Het geeft je huis een esthetische upgrade. Tegelijkertijd draag je bij aan een duurzamere wereld. Innovatie, milieubescherming en gebruiksgemak komen samen op jouw dak.

Wil je meer weten? Onze adviseurs staan klaar om je te helpen. Ontdek hoe jouw dak kan transformeren in een bron van groene energie.

Dakrenovatie met zonnepanelen

Overweeg je een dakrenovatie in combinatie met het plaatsen van zonnepanelen? Bij oudere woningen wordt je vaak verplicht om een asbest dak te verwijderen en ben je tevens verplicht om energiezuiniger te renoveren.

 

Met een zonnedak sla je twee vliegen in één klap. Je investeert niet alleen in een duurzame leefomgeving, maar kiest ook voor een dak van hoogwaardige kwaliteit en esthetische waarde.

 

rendement zonnepanelen berekenen

Onze dakrenovatie met zonnepanelen maakt gebruik van de nieuwste geavanceerde celtechnologie in elke dakpan met zonnecel. Hiermee transformeer je niet alleen verouderde daken, maar verminder je ook de ecologische impact. Door te kiezen voor een energiedak zonnedak investeer je in de toekomst, waarbij duurzaamheid, esthetiek en innovatie samenkomen voor een betere leefomgeving en een positieve bijdrage aan het milieu.

 

Wil je graag meer informatie over een dakpan met zonnecel of ben je benieuwd of dit mogelijk is binnen jouw (ver)bouwplannen? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. We staan je graag bij tijdens je bouwavontuur.

Vraag je gratis offerte aan
 

*
*
*
*

Gratis offerte

Opvolging binnen 24u

Tevreden klanten

Bespaar op uw energierekening met zonnepanelen van Planet-eco

Uw partner voor duurzame energie in de regio Ninove en omstreken