Partnership

Samenwerking met Van Marcke Groep

 

In een sterk en snel veranderend energielandschap kondigt Planet-eco aan dat het voortaan deel uitmaakt van de Van Marcke Groep. Dankzij dit partnership zal Planet-eco doelgerichter en succesvoller actief zijn in de uitdagende, maar beloftevolle markt van de nieuwe, duurzame energietechnieken.

 

Samenwerken met Van Marcke Groep betekent dat we de continuïteit van Planet-eco op lange termijn borgen en dat er legio opportuniteiten zullen zijn om ons verder te specialiseren en ons te verdiepen in innoverende duurzame technieken. Een mooie stap voorwaarts dus.

 

De basis voor een succesvolle lange termijn samenwerking zijn de waarden die bij zowel Planet-eco als bij Van Marcke beleefd worden: onze waarden respect, eerlijkheid, fierheid en vertrouwen zullen in het partnership met Van Marcke verder worden aangevuld met passie en innovatie, waarden waar Planet-eco zeker ook achter staat.

 

Planet-eco blijft onafhankelijk opereren en zet zijn activiteiten verder zoals het dat de afgelopen jaren deed: kwalitatieve installaties van duurzame energietechnieken plaatsen zoals zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen, gascondensatieketels, warmtepomp & airco. Planet-eco blijft aan de slag voor klanten in zowel nieuwbouw als renovatie. We blijven klantentevredenheid vooropstellen en gebruiken deze als basis om nieuwe klanten te werven.

Voor onze klanten verandert er niets, ze blijven immers met dezelfde contactpersonen werken bij Planet-eco. In het kader van de samenwerking met Van Marcke Groep scherpen we evenwel onze expertise aan en zullen we ons ook sneller bekwamen in innoverende energievormen van de toekomst, twee troeven waar onze klanten ongetwijfeld ook baat bij zullen hebben.

 

Planet-eco zal bovendien een waardevolle aanvulling vormen op de reeds bestaande expertise binnen de afdelingen van de Groep Van Marcke: VM College, VM Engineering, VM Solution Center en VM Service. Hun professionele klanten die niet over de nodige kennis of juiste arbeidskrachten beschikken, kunnen op ons een beroep doen in onderaanneming vanaf begin 2022.

 

We zien deze nieuwe strategische wending als een mooie opportuniteit en hopen onze klanten in de komende jaren ook te kunnen blijven ondersteunen met kennis, kwaliteit, een deskundige en frisse kijk op energie-oplossingen, en technische expertise.