Warmtepomp & Airco

Warmtepompen van Planet-eco

- Bespaar op uw energierekening met "Beste van de test" Daikin warmtepompen -

 

Bent u op zoek naar een duurzame oplossing voor uw verwarmingssysteem? Overweeg dan zeker de aanschaf van een warmtepomp.  Wist u dat onze Daiking Lucht/Lucht warmtepomp recent door Test Aankoop als "Beste van de test" verkozen is? Dankzij een warmtepomp, kunt u niet alleen uw energierekening verlagen, maar ook bijdragen aan een schonere en duurzamere toekomst.

 

Planet-eco is uw betrouwbare partner voor de installatie van warmtepompen in de ruime omgeving rond Ninove. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Bespaar op uw energierekening met de "Beste van de test" Daikin warmtepompen bij Planet-eco

Uw partner voor duurzame energie in de regio Ninove en omstreken

daikin warmtepomp bestevandetest testaankoop.png

 


Welke warmtepomp is geschikt voor uw woning?

Onze warmtepompen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen: lucht-water, lucht-lucht of een combinatie van beiden. Kom hier te weten welke warmtepomp het meest geschikt is voor uw noden.

Lucht-water warmtepomp

Een lucht-water warmtepomp haalt energie uit de buitenlucht en zet deze om in warmte voor uw woning via ventiloconvectoren of vloerverwarming. In de zomer is het ook mogelijk om je woning te koelen.

Lucht-lucht warmtepomp

De lucht/lucht-warmtepomp gebruikt de buitenlucht als bron van energie en blaast warme of koude lucht de ruimte in. Dit gebeurt aan de hand van binnenunits aan de wand of in het plafond.   


warmtepomp en airco

Extra voordeel: Airco

 

Wat veel mensen niet weten, is dat de ‘airco’ niets meer of minder is dan een warmtepomp, maar in omgekeerde modus! De warmtepomp verpompt warmte van binnen naar buiten. En zo koel je jouw woning.

 

Een warmtepomp kan zowel verwarmen als koelen. Dit betekent dat je met één systeem het hele jaar door kunt genieten van een optimaal binnenklimaat, ongeacht het seizoen. Kom je graag meer te weten over de mogelijkheden? Plan een afspraak in bij één van onze adviseurs, zij helpen je graag verder.

 

 

Hoe verloopt het installatieproces bij Planet-eco?

 

 1. Bepalen van het type en de locatie van de warmtepomp
 

Het startpunt is bepalen welk type warmtepomp het meest geschikt is voor uw woning en/of noden. Daarnaast moet de locatie van de binnen- en buitenunits bepaald worden. 

 

 2. Afspraak inplannen bij Planet-eco

 

Plan uw afspraak online bij één van onze adviseurs. U heeft keuze uit verschillende opties: eerste telefonisch kennismaking, een videocall, een bezoek bij ons op kantoor of een thuisbezoek. 

 

 3. Offerte voorstel op maat

 

Op basis van de eerste kennismaking en verworven informatie bezorgen wij u een offerte voorstel op maat van uw noden. Wij zijn zeer transparant en staan steeds voor u klaar zodat u met een gerust hart een beslissing kan nemen.

 

 4. De installateur komt langs

 

Wij komen voor de installatie al eens langs voor een technische controle en nauwkeurige opmeting. Wanneer alles technisch in orde is, kan van start gegaan worden met het installeren van de warmtepomp.

 

 5. Vlotte afhandeling

 

Na het installeren van de warmtepomp zorgen wij ervoor dat de werf proper wordt achtergelaten. 

 

Vraag je gratis offerte aan
 

*
*
*
*

 

Wat onze klanten zeggen

 

Bespaar op uw energierekening met de warmtepompen van Planet-eco

Uw partner voor duurzame energie in de regio Ninove en omstreken